Loading...

Előadásaink

Előadásaink2019-03-11T10:55:59+01:00

Váratlanul

Előadásunkban a felnőttéválás és az önállósodás helyzeteit vizsgáljuk. A résztvevő diákokkal közösen arra keressük a választ, hogy miként képzeljük a felnőttkort és a hirtelen jött önállóság milyen kihívások elé állítja a különböző személyiségtípusú embereket.

A per

,, Valaki megrágalmazhatta Josef K.-t, mert bár semmi rosszat nem tett, egy reggel letartóztatták.”

Pillangó

Egy színész meséli végig Henri Charriére bestsellerré vált regényét. Pillangót elítélik, életfogytiglan töltheti büntetését. A fiatal férfi nem törődik bele az ítéletbe, minden áron szökni próbál.

Krapek

A Zabhegyezőből ismert 16 éves Holden most a Magyar Nemzeti Múzeumban keresi a húgát. És beszél. Magáról, a világról.

Álmodozók

Bertolucci legendás filmje (nem) csak inspiráció forrás. Az FAQ és a Dollár Papa Gyermekeiből ismert Ördög Tamás személyes történetekből kiindulva hozza létre új előadását. A mai huszonévesek párkapcsolatait, álmait és egzisztenciális nehézségeit boncolgató előadás egy belvárosi lakásban kerül bemutatásra.

FAQ Koncert

Az FAQ Színház legtöbb előadásában élőzene hallható, ezeket játsszuk a koncerteken. A szerepek folyamatosan cserélődnek, a hangszerek kézről kézre járnak, és mindenki énekel.

FAQ: Izland – Magyarország

Az előadás szövege internetes fórumok, blogok, facebook-csoportok bejegyzéseiből, valamint Pereszlényi Erika által utcán, villamoson, buszon hallott és lejegyzett beszélgetések alapján áll össze.