Projekt

/Projekt

Koncert

Előadás zenék, előadás nélkül.

FAQ feat Béta- Holtszezon

Egy dráma, ahol senkinek sincs igaza, vagy éppen mindenkinek az van, csak senki nem csinálja jól. Ezek a “nem-igazságok” aztán egymásnak feszülnek, hogy minden összeomoljon.

Belső képzés

Csehov- Ivanov

FAQ: Huszonöt évesek vagyunk

Huszonöt éves a Mediawave, de huszonöt évesek vagyunk mi is. Egyszerre nőttünk fel. Vállaltan szubjektív krónikánkban végig rohanunk ezen az időszakon.

FAQ: Káosz és rend

A káoszelmélet szerint, egy kaotikus rendszer viselkedése annyira erősen függ a kezdeti feltételtől, hogy azt csak egy parányit megváltoztatva is gyökeresen eltérő végeredményt kapunk. Így az elsőre egyszerűnek tűnő rendszer viselkedése teljeséggel megjósolhatatlan.

FAQ Játszótér Program

Az FAQ Játszótér Program egy heti rendszerességgel működő, önálló alkotó közösség. Társulatunk szellemisége, a színházról, közösségről való gondolkodásmódja képzi húzóerejét, szellemi bázisát.

Föld Színház és a Világ bölcse

2011 nyarán a Krétakör kortárs művészeti központ és produkciós iroda munkatársa, Juhász Bálint felkért minket, hogy vegyünk részt egy projektjében, melyet saját társulatával a Föld Színházzal közösen hoznánk létre. Az elképzelés az új néző ötletéből inspirálódott.

Wroclaw – European Live Game

Társulatunk életében jelentős esemény volt, hogy 2013 és 2014 nyarán is meghívást kaptunk Lengyelországba, egy nemzetközi színházi fesztiválra, mely a European Live Game projekt keretein belül valósult meg.